Sérum na řasy GigaLash + giveaway ;)

Po tom, co jsem vyzkoušela sérum na řasy od Realash jsem si řekla, že už za žádné podobné sérum peníze nedám, protože se bojím alergické reakce, jako jsem měla u Realash. A navíc řasy vyrostly opravdu hodně, a to mi taky nevyhovovalo (viz článek o Realash).  Ale pak přišla nabídka zrecenzovat GigaLash a já jsem neodolala (je hypoalergenní). A jak to dopadlo?

Jak jsem psala i před tím, mám svoje řasy dost dlouhé, přirozeně zatočené nahoru a v podstatě žádné sérum nepotřebuji, vystačím si jen s řasenkou, ale jsem rozmarná ženská, která ještě delší řasy neodmítne :)).



Takhle vypadaly řasy před - foceno rano na denním světle: 



Štěteček je malý, pohodlný a zase se jim mělo sérum nanášet ráno a večer. A tady byl trochu zádrhel, přiznám to radši hned na začátku. Já jsem sérum používala pouze večer. Důvodem bylo to, že ačkoliv sérum mělo za pár minutek uschout, tak já mám opravdu ráno dost omezený čas na to, abych se namalovala a vyběhla do práce ;). A bohužel i po dvou minutách na víčku sérum zůstane, nevsákne se úplně, a mně po tom nešla udělat linka klasickou černou tužkou. Prostě to sérum jako by brzdilo "dráhu" a tužka byla rozmazaná. Takže jsem to po pár pokusech nechala být a GigaLash používala pouze večer. Kdo má ráno čas, tak doporučuji sérum nanést prostě dřív, pak by to mělo být v pohodě (já to tak dělala o víkendu)... A jen další upozornění - sérum jsem nanášela pouze na horní víčko, dolní řasy delší nechci. 


GigaLash uvádí, že by řasy měli zhoustnou a zhrubnout. Já si myslím, že to zhoustnutí je dáno právě zhrubnutím, protože řasy pak vypadají hustěji. A myslím si, že mi řasy zhrubly. Ale!, za se ne tak, jako u Realash. U Realash to bylo víc, a bylo to na škodu, protože to bolelo. Přesně si pamatuju, že při používání Realash, když jsem se odličovala, tak jsem pociťovala mírnou bolest, nepříjemné táhnutí (a ne, to nebylo spojeno s alergickou reakcí), u Gigalash se mi tohle nestalo, takže palec nahoru! ;).

Složení séra:  Ingrediens: Enzyme "EPM", aqua, wool bursa growth genes, foumingzhisuan sodium, ethyl amide MEA, hydrolyzed keratin, propylene glycol, sorbitol, collagen sodium, wheat germ acid, linolenic acid, chitosan glycosaminoglycan, nettle extract, bitter orange flower oil, fourteen acylating, moisturizing, natural extracted cellulose A, vitamin E, vitamin C, panthenol, allantoin, the yankees glycerin extract.

Sérum testuji už přes měsíc a jsem spokojená. Je uvedeno, že těchto 6 ml by mělo vystačit cca na 5 měsíců. Kompletní výsledky se dostavují po 6 týdnech, pak pro udržení stačí sérum používat jen 2x to týdne. Vzhledem k předchozím zkušenostem a zjištění, že až zase tak dlouhé řasy nechci (a potřebuju, aby se mi vešly i když mám brýle..), jsem již teď přešla pouze do udržovacího období.

Myslím si, že když sérum budete používat opravdu tak, jak máte, tj. 2x denně, tak výsledky budou ještě lepší než u mě. Ale mně to takhle opravdu stačí. Pokud GigaLash přestanete používat, tak do dvou měsíců výsledky zmizí.

Moje výsledky (žádná alergie, oko je červené, protože je po odlíčení ;)):

ZNOVU PŘED:



PO - foceno večer u lampičky ;):



PO S ŘASENKOU:



PO S VÍCE VRSTVAMI ŘASENKY (omlouvám se za rozmazanost, ale fotila jsem to večer po cvičení (řasenka není voděodolná ;)):



Hodně sympatické je to, že GigaLash si můžete vyzvednout i osobně v Praze, nemusíte platit za poštovné.  A když už, tak stojí 89, -Kč Českou poštou.

A protože já jsem s tímto výrobkem byla spokojená, tak využiji laskavosti od GigaLash, že mi poslali dvě séra a jedno věnuji někomu z vás. 


K účasti v giveaway musíte sledovat náš blog přes Bloglovin nebo Blogger nebo přes jiný systém (dejte vědět) (a napsat, pod jakým jménem nás sledujete), napsat svoji emailovou adresu pro kontaktování v případě výhry a napište nám,  zda jste už nějaké podobné sérum zkoušeli a jak to dopadlo?

Kdo by chtěl, může nás sledovat i přes Instagram! :)

Giveaway bude probíhat do 15.12.2015 ;). 



A.

Komentáře

  1. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Zadne serum jsem ještě nezkousela

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji přes bloger Duckie Luc (můj blog:im-going-through-changes.blogspot.cz)
    lady.quack@seznam.cz
    Žádné sérum jsem ještě nezkoušela, ale moc bych si přála to vyzkoušet, protože šasu moc dlouhé nemám a na jednom oku je mám velmi řídké.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je úžasný výsledek! :-) Jelikož jsem nikdy podobné séra nezkoušela, ráda bych se zapojila do soutěže a zkusila tak své štěstí. Sleduji na instagramu i na bloglovinu jako Michaela Suková. sukova.misa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krom ricinoveho oleje jsem nezkousela na rasy nic. Tak treba ted se mi postesti :).
    Jinak sleduju na instagramu (je mi nejmilejsi), ale i pres GFC, kde jsem tusim jako "Klara"
    Email: s.pirit@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den! Sleduji Vás přes instagram jako kachca. Žádné sérum jsem nezkoušela, ale ráda vyzkouším :) kachca@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, sledujem cez gfc ako Barbora Gasperova. Skusala som realash, a mal take iste ucinky, ale cena je vysoka.
    mail: barbora.gasperova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím a sleduji přes Bloglovin jako Hádej Matildo :). Zkoušela jsem kdysi nějaké sérum Biohar z lékárny, ale nulový výsledek mělo :-( hadejmatildo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. GFC - Diary of a Girly Things
    diaryofagirlythings@seznam.cz
    Bohužel jsem žádné sérum ještě nezkoušela, ale hrozně si přeju nějaké zkusit, protože zbožňuju dlouhé, výrazné řasy, které já bohužel nemám. :/ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer, mám zkušenosti se sérem od Taliky. Bohužel vyhozené peníze a žádný výsledek :( Touha po dlouhých a hustých řasách mne dohnala k jejích prodlužování. Ale když vidím úžasné výsledky GigaLash, tak už nejdu na další doplnění a pustím se do pěstování vlastních krasných řas.
    Blog sleduji přes Bloglovin (Jekaterina Šmídová), ekaterinab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat