Horory/thrillery, u kterých jsem se opravdu bála/byla napjatá

Řekla bych, že nejsem žádný hororový nováček a u spousty hororů si prostě řeknu, že to není skutečné, je to výmysl a nebojím se. Ale jsou horory, které se mi prostě dostanou pod kůži. A nevýhodou je, že máme doma hodně zrcadel :D, teda nevýhoda je to jen tehdy, když mám po hororu a mám jít spát, pak se mi zdá, že prostě z toho zrcadla musí povinně něco vylézt :D

Ještě teda důležitá informace - na horory se dívám buď v úplné tmě, nebo se svíčkou (ale to už moc nepraktikuju, když se vám svíčka "pohne" v nejhorší moment, tak si to taky rozmyslíte :D) nebo mám modré led světlo :). A ještě víc důležitá informace - na horory se dívám zásadně s přítelem nebo při nejmenším když je doma, když je napínavá scéna, sama mám občas pocit, že mu přitulením se ublížím, protože se do něj pomalu vrejvám :D


V zajetí démonů
Tento horor je asi nejnovější a ještě je podle skutečné události. No, nic příjemného :D Přítele jsem se držela zuby nehty a nechtěla jsem ho ani pustit na záchod. Trošku mi to chvilkami připomínalo jiné horory, ono to je taky furt jedno a to samé, ale ty efekty se jim fakt povedly.. :))








Mama
Rozhodně neříkám, že je to ten nejhorší horor, ale je to dost nepříjemný psycho :D, párkrát jsem příteli málem rozdrtila ruku :D Vše kvůli tomu, že MAMA je prostě zrůdná a když její ksicht vylezl na obrazovku, tak mi běhal mráz po zádech.






Sinister
Nepříjemný to film :D. Hlavně proto, že fakt moc nechápete, co se děje. Zjistíte to až na úplném konci a to stojí za to. Můžu říct, že po tomhle filmu jsem se zrcadlům vyhýbala obloukem ještě tak dva dny :D






Noční můra v Elm Street - všechny díly
Tenhle film/filmy je hodně starý, ale pořád se bojím :D Viděla jsem ho už jako malá a prostě Freddy bude vždy můj velký strašák.





Sirotek
Není to úplně horor. Ale to tak napínavé, že se to i za horor označit dá. A jeden z nej co jsem viděla. Ten film je až hrůzný. Uvidíte v něm Karla Rodena.





Paranormal Activity
Pokud si to nepřipouštíte, zase tak hrozný to není, ale chvilkami je to opravdu hodně napínavé. A tím, jak je to točeno "normální kamerou", tak máte pocit, že se to může stát i vám.






Zmizení
Je to spíš psycho thriller. Dvě holčičky jsou uneseny a celý film je o tom, jak je hledají. Nic zase tak neobvyklého, ale po celou dobu jsem seděla napjatá a jen doufala, že je najdou. Zpracování filmu je podle mého skvělé. 






Všechny obrázky jsou z googlu. 

Můžete mi doporučit nějaké horory/thrillery, u kterých jste se opravdu báli?

Díky.

A.

Komentáře

  1. Mě děsil a vždycky bude Saw :D jednak je to nechutný a taky ta představa že se někde probudím, v nějaké pasti..no brrr...
    Jinak doporučuju Zrcadla, Insidious, Černobylské deníky jsou taky dobré a moje nejoblíbenější klasika je Kruh :)
    A Sirotka miluju, můj velmi oblíbený film, běhal mi z něho mráz po zádech:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Saw je psycho :D

      Insidious jsem viděla v posledních pár dnech a to je taktéž psycho :D

      Kruh jsem viděla a je pravda, že se mi líbil, ale zase takový dojem na mě neudělal..

      Díky za tipy :)

      Vymazat
    2. hľadám a hľadám Insidious s cz dabingom a nikde nič :-( neporadíte prosím? Martina

      Vymazat
    3. Já se na to dívám v aj s českými titulky, takže s dabingem vůbec neporadím...

      Vymazat
  2. V zajetí demonu, Mama, Nočná mora, Sirota - všetko super filmy, tiež som sa u nich bála. Nedávno som videla ešte film Svetová vojna Z - bola som na tom v kine a tiež som sa tak bála, že som chcela normálne ujsť zo sály.
    Moje oblubené horory nájdeš tu:
    Filmy

    OdpovědětVymazat
  3. mama, siniestr, sirotek.. nejlepší horory ever!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. V zajetí demonů je můj nejoblíbenější film! :-) Jinak Mama a Sinister nejsou uplně k zahození :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jediný, který jsem neviděla je Sinister....takže -jdu se bát :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat