Sedlčanský Troubelín aneb tip třeba na brunch ;)

Když mi přišla nabídka od Sedlčanský, jestli nechci vyzkoušet jejich Troubelín, tak jsem zajásala ;). Plísňové sýry na rozpečení s manželem kupujeme pravidelně, protože je to fakt dobrota, která je hodně jednoduchá na přípravu ;). 

Já jsem chtěla zkusit něco trochu jiného, tak jsem vykouzlila ze surovin, které jsem měla doma "náplň" do Troubelínu a vše zapekla. ;)




Hodně se mi líbí, že v balení jsou tyto malé papírové mističky, do kterých můžu sýr dát. Je to moc hezký. V balení je i koření, takže jsem využila i to ;) .. 




Do sekáčku jsem dala rajčata, rukolu, sůl, pepř, koření, které se dávalo k Troubelínu a trochu olivového oleje. Vše jsem rozmixovala. 

  



Rozmixovanou směsí jsem naplnila sýr a dala cca na 12 minut do trouby. K tomu jsem vzala bagetku, kterou jsem zapekla společně s Troubelínem. 





Bylo to strašně dobrý, takže se to chystám brzo zopakovat ;) Moooc se mi líbilo, jak se Troubelín vevnitř fakt roztavil a okraje zůstaly celé ;) 
Navíc Troubelín má takovou zvláštní chuť, která mě přenáší někam do Holandska :))
Bagetku jsem namáčela přímo do sýru, skvělé se doplňovaly ;)






Co vy a plísňové sýry? Máte rádi? 

A. 

Komentáře

  1. Vypadá to moc lákavě, asi něco podobného udělám manželovi k véče :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to super ;) tohle bylo na brunch, ale k véče mu dávám dva a více pečiva ;)

      Vymazat

Okomentovat